Yleistä infoa

Jätkäsaari sivu on omistettu kaikille Jätkäsaaressa asuville, Jätkäsaaresta kiinnostuneille tai muuttoa suunnitteleville – ihan kenelle vaan!

Sivustolla asukkaat voivat listata Jätkäsaaresta löytyviä kohteita, ylläpitää omaa sivua sekä julkaista päivityksiä omalla sivullaan.

Mitä hyötyä on rekisteröitymisestä?

Rekisteröityneenä voit lisätä uusia kohteita ja hallita omia kohteitasi. Palvelun laajentuessa lisäämme ominaisuuksia kohteen tyypin mukaan – esimerkiksi ravintoloille mahdollisuuden lisätä kustomisoituja ruokalistoja tai vaikka mahdollisuuden järjestää kyselyitä yms.


Ohjeita kohteen lisäämiseen

Mikäli haluat lisätä oman ilmoituksen/kohteen sivustolle tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Alla ohjeita kohteen lisäykseen.

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi
  1. Lisää kohde ja valitse listauksen tyyppi
  1. Syötä kohteen tiedot ja valitse osuvin kategoria

Huom 1: Mikäli ilmoituksen luonne ei sisällä sijaintia – voit syöttää kenttään viivan tai muun merkin.

Huom 2: Mikäli Kategoria -listasta ei löydy sopivaa kategoriaa ilmoituksellesi, voit valita kategoriaksi ”Muu” ja kirjoittaa tarjoamasi palvelun ”Palvelu” kenttään. Pidätämme oikeuden kategorian muutokseen mikäli se ei vastaa kohteen luonnetta. Voit myös laittaa palautetta meille mikäli haluat meidän lisäävän puuttuvan kategorian listaukseen.

  1. Omat kohteet ja kohteen muokkaus

Kun kohde on hyväksytty ja julkaistu, pääset hallitsemaan sitä oman profiilisi alta ”Kohteet” -linkistä.

Kaikki listaamasi kohteet näkyvät täältä ja pääset hallitsemaan niitä vapaasti. Voit muokata kohteen tietoja, hankkia lisäominaisuuksia (tulossa) tai poistaa kohteen sivustolta.


”Lisää julkaisu” omalle kohteelle

Jos olet lisännyt tai lunastanut kohteen sivustolta, voit lisätä sille julkaisuja. Julkaisut ilmestyvät kohteen sivulle hyväksynnän jälkeen.

Näkymä julkaisusta kohteen sivulla

Mitä tarkoittaa ’Lunasta Kohde’ kohteen sivulla?

Mikäli kohde on lunastettavissa sekä olet kohteen omistaja ja/tai ylläpitäjä voit rekisteröitymisen jälkeen lunastaa kohteesi itsellesi hallintaan.

Lunastajan tiedot tarkistetaan ennen kuin lunastus hyväksytään. Myös ei lunastettavia kohteita on mahdollisuus lunastaa ottamalla yhteyttä ylläpitoon sivuston yhteydenottolomakkeella.

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Jätkäsaaressa sijaitsevien kohteiden sekä niiden päivitysten lisääminen ei maksa mitään. Lisäominaisuudet tulevaisuudessa saattavat sisältää maksullisia vaihtoehtoja.

Myös ulkopuolisten mainostajien mainoksista perimme maksun.

Miksi listaus on voimassa vain vuoden?

Kohteen listaus on voimassa yhden vuoden jotta voimme karsia inaktiiviset listaukset pois sivustolta.

Kohdettani ei ole julkaistu

Mikäli kohteesi ei sijaitse Jätkäsaaressa tai sen välittömässä läheisyydessä, tai ei suoraan tarjoa palveluita Jätkäsaaressa asuville saatamme hylätä kohteen listauksen.